Tregimi romantik prapa kësaj fotografie zemërthyese

Një paciente me kancer do t’i kalojë ditët e fundit të jetës së saj afër burrit të saj prej 67 vjetësh, falë stafit bujar të spitalit.

 

Beatrice Whitehead me bashkeshortin 4

Picture 4 of 4

Livelong lovers Beatrice and Bert Whitehead share their last few hours of life together holding hands and enjoying a glass of prosecco after hospital staff moved them into side by side beds. See Ross Parry story RPYBEDS: A devoted couple who have been married for a staggering 67 years have had their hospital beds moved side by side so they can spend wife Beatrice's final days together. Brave Beatrice Whitehead, 87, has been battling bone cancer for six years and recently decided to decline any further treatment for the disease. The great-grandmother was taken into the Royal Bolton Hospital, Gtr Mancs., four weeks ago and, just a few weeks later, her husband, Bert Whitehead, 90, fell ill and was also admitted. Now the childhood sweethearts have had their beds moved by hospital staff and are side by side as they see out Beatrice's last moments in a move daughter Suzanne Hall has described as "wonderful".

Beatrice Whitehead, 87 vjeçare, ishte diagnostifikuar me kancer në eshtra gjashtë vjet më parë, por së fundi kishte refuzuar të trajtohej më shumë, shkruan gazeta britanike Metro.

Andaj, ajo u vendos në një spital në Manchester katër javë më parë, dhe jo më larg, burri i saj 87 vjeçar Bert Whitehead, u sëmur me një infektim në fshikëz dhe në gjoks, meqë rast u shtrua në spitalin e njejtë.

Tani, spitali i ka vendosur shtretërit e të dy të dashuruarëve afër njëri-tjetrit, vendim që bija e tyre, Suzanne Hall, e përshkroi si të mrekullueshëm.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤