Trendet për arredimin e shtëpisë në stinën e verës

Që shtëpia juaj t’ju përcjellë freski dhe qetësi gjatë verës mund ta arredoni atë me një stil, në të cilin mbizotërojnë ngjyrat pastel të së gjelbrës dhe blusë, ngjyra e rërës, e bardha etj.

Gjithashtu mobilimi i shtëpisë me dru do t’i jepte asaj një stil ekzotik.

Po ju japin disa ide për t’ju nxitur fantazinë.

arredimi 1

Picture 1 of 72

Transformoni shtëpinë tuaj me ngjyrat dhe modelet më të mira të këtij sezoni.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤