Truku për një fytyrë më të hollë

1465251675_114

Çdo herë që i lidhni flokët, forma e fytyrës qëndron e njëjtë, kjo është e gjitha një iluzion..

Por, kur i lidhni flokët lart në stil bishti, flokët do të jenë në linjë diagonale me mollëzat, duke bërë që sytë e të tjerëve të shikojnë më lart dhe kështu krijohet iluzioni i një forme tjetër më e përsosur e fytyrës.

Garret Markenson, stilist i flokëve dhe pronar i Reverie, ka ndihmuar Cosmopolitan të dëshmoj se çfarë ndryshimi sjell lidhja e flokëve mbrapa me bisht.

Më poshtë keni fotografitë ku mund t’i shihni dallimet dhe rezultatet e mahnitshme. Me stil të tillë të flokëve fytyra juaj do të duket më e hollë dhe forma e saj më e mirë, e veçanërisht nga profili.

1-18

2-12

3-9

4-7

5-76-5

7-5

8-4

9-210-2

1465251675_114

12-2 (1)

13-2

14-2

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤