Universiteti Bujqësor i Tiranës, një oaz çlodhës, me lulishtet e kampusit universitar…

View Gallery
4 Photos
Universiteti Bujqësor i Tiranës, një oaz çlodhës, me lulishtet e kampusit universitar…
UBT

Universiteti Bujqësor i Tiranës, një oaz çlodhës, me lulishtet e kampusit universitar…
UBT1

Universiteti Bujqësor i Tiranës, një oaz çlodhës, me lulishtet e kampusit universitar…
UBT2

Universiteti Bujqësor i Tiranës, një oaz çlodhës, me lulishtet e kampusit universitar…
UBT3

Universiteti Bujqësor i Tiranës po merr dita ditës pamjen e një oazi të vërtetë, jo vetëm arsimor, por edhe çlodhës për banorët e Njësisë 11.

Krahas punimeve për ndërtimin e rrugëve dhe trotuareve të brendshme të këtij universiteti, Bashkia e Tiranës ka përfunduar edhe lulishten përpara Rektoratit të Universitetit Bujqësor të Tiranës, si dhe ka rehabilituar lulishtet mes godinave ku jepet mësim.

Gjithashtu punimet kanë përfshirë edhe sheshet të cilat janë shtruar me pllaka, si dhe janë bërë të gjitha punimet nëntokësore.

Me investimet e fundit të kryera, ky kampus universitar ka pësuar një transformim total, duke u kthyer në një hapësirë të mirëfilltë rekreative si për studentët ashtu edhe për banorët që i shfrytëzojnë këto hapësira për të kaluar kohën e lirë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤