Ups! Pse era e ‘kap’ gjithmonë me fustanin e Dukeshës Kate?

View Gallery
10 Photos
Ups! Pse era e ‘kap’ gjithmonë me fustanin e Dukeshës Kate?
Kate 1

Ups! Pse era e ‘kap’ gjithmonë me fustanin e Dukeshës Kate?
Kate 2

Ups! Pse era e ‘kap’ gjithmonë me fustanin e Dukeshës Kate?
Kate 3

Ups! Pse era e ‘kap’ gjithmonë me fustanin e Dukeshës Kate?
Kate 4

Ups! Pse era e ‘kap’ gjithmonë me fustanin e Dukeshës Kate?
Kate 5

Ups! Pse era e ‘kap’ gjithmonë me fustanin e Dukeshës Kate?
Kate 6

Ups! Pse era e ‘kap’ gjithmonë me fustanin e Dukeshës Kate?
Kate 7

Ups! Pse era e ‘kap’ gjithmonë me fustanin e Dukeshës Kate?
Kate 8

Ups! Pse era e ‘kap’ gjithmonë me fustanin e Dukeshës Kate?
Kate

Ups! Pse era e ‘kap’ gjithmonë me fustanin e Dukeshës Kate?
Kate-Middleton

Nuk janë të pakta ato raste kur gruaja e Princit anglez William, Dukesha Kate Middleton, bërhet objekt diskutimi por edhe pozash gazmore ose ngacmuese, këto të shkaktuara më së shumti prej erës…

Janë pikërisht fustanet e saj të bukura por dhe të lehta që bëhen një ‘objekt loje’ i erës, por kjo gjë nuk u shpëton paparazëve që e vënë në jo pak raste në siklet Dukeshën e ‘gjorë’.

Dukesha e Cambridge, Kate, apo ajo që pritet të jetë edhe mbretëresha e ardhshme e Britanisë, duket se ka probleme pikërisht me fustanet e saj: I qëndrojnë gjithmonë të ngritur.

Ndoshta është momenti që bashkëshortja e princit William të ndërrojë rrobaqepës, ose garderobën e saj… ose ndoshta duhet të zgjedhë motin e përshtatshëm për t’u shfaqur në publik.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤