Ushqimet ideale që mund të konsumohen në mëngjes

Mëngjesi është një ndër vaktet më të rëndësishme për të pasur një shëndet sa më të mirë. Mëngjesi është një vakt që ushqimet që konsumohen gjithashtu duhet të jenë sa më të zgjedhura.

Megjithatë, një mëngjes ushqimor, i balancuar mund t’ju japë energji dhe t’ua ndërpres oreksin e madh gjatë pjesës tjetër të ditës.

Sido që të jetë, më poshtë mund të gjeni 12 ushqimet më të mira që mund të hani në mëngjes, të rekomanduara nga vetë mjekët.

Vezë

Kos

Kafe

Farat “Chia”

Boronicë

Arra

Çaji i gjelbër

Fruta

Farat e lirit

Gjiza

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤