Ushqimet që meshkujt nuk duhet të hanë.

Ushqime të pashëndetshme, efekte anësore të pazakonta, bëhet fjalë për ushqimet e paketuara, dhe ushqimet e shpejta të cilat nga koha në kohë shkaktojnë më shumë dëme në shëndetin tuaj se sa ju mendoni.

Përveç nga mbajtja e muskujve tuaj të mbështjella në një shtresë e yndyre, kimikateve potencialisht të rrezikshme dhe ushqimeve të ftohta mund të shkaktojnë një pasojë të problemeve afatgjata si sëmundjet kardiovaskulare, diabeti, dhe madje edhe kancer.

Këto ushqime nuk kanë vend në dietën e një djali të palestruar.

Mish peshkaqeni

AAcK5xP

Sojë

AAcJP9X

Ëmbëlsira

AAcJHBE

Drithëra të sheqerosura

AAcJP9Z

Çokollatë e bardhë

AAcJMBt

Patate të skuqura

AAcJMBu

Kokoshka

AAcJHBG

Margarinë

AAcJxlX

Soda Dietike

AAcJRI9

Bukë të bardhë

AAcJHBK

Alkool

AAcJCrR

Lëng Frutash

AAcJuUt

Kos frutash

AAcJEUT

Akullore

AAcK0O4

Ushqime Fast Food-i

AAcK0O6

Patatina

AAcJHBD

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤