“Vajza është me sindromë”/ Xhensila i vërsulet ndjekësit: Psiqik!

View Gallery
8 Photos
“Vajza është me sindromë”/ Xhensila i vërsulet ndjekësit: Psiqik!
Xhensila

“Vajza është me sindromë”/ Xhensila i vërsulet ndjekësit: Psiqik!
Xhensila 3

“Vajza është me sindromë”/ Xhensila i vërsulet ndjekësit: Psiqik!
Xhensila 2

“Vajza është me sindromë”/ Xhensila i vërsulet ndjekësit: Psiqik!
Xhensila 1

“Vajza është me sindromë”/ Xhensila i vërsulet ndjekësit: Psiqik!
Xhensila 4

“Vajza është me sindromë”/ Xhensila i vërsulet ndjekësit: Psiqik!
Xhensila-1

“Vajza është me sindromë”/ Xhensila i vërsulet ndjekësit: Psiqik!
xhensila_myrtezaj

“Vajza është me sindromë”/ Xhensila i vërsulet ndjekësit: Psiqik!
xhensila2-e1429301072467-690x462

Xhensila Myrtezaj dhe Bes Kallaku janë bërë prej pak kohësh prindër të një vajze të cilën e kanë pagëzuar me emrin Ajka.

Ato kanë vendosur ta mbajnë larg medias dhe rrjeteve sociale, mirëpo, ky vendim i tyre është interpretuar nga një ndjekës si një tentativë për të shmangur komentet në lidhje me një sindromë të supozuar që ajo mund të ketë.

Xhensila nuk ka vonuar t’i kthejë përgjigje, duke e cilësuar si njeri të ndyrë e të sëmurë.

“Ajka e Xhensilës është me sindromë, për atë nuk e bëjnë publike nëpër foto”, shkruan ndjekësi. “Njeri i ndyrë, njeri psiqik.

Vajza ime gëzon shëndet të plotë dhe na gëzon çdo ditë. Është dritë dielli pa asnjë mangësi. Ta them unë pse nuk e nxjerr vajzën, është aq e pastër, aq e kulluar sa që nuk dua ta bëjnë pis”, i është kundërvënë Xhensila.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤