Valbona, perla e Shqipërisë së Veriut

Në verë pjesa më e madhe e shqiptarëve dhe jo vetëm preferojnë pushimet në bregdet, por nuk duhet harruar se Shqipëria ofron edhe lloje të tjera turizmi.

Valbona 1

Picture 1 of 14

Një prej tyre është edhe ai malor, ose të themi natyror, peshën më të madhe të të cilit e ze veriu i Shqipërisë.

Mes shumë destinacioneve piktoreske, këtë herë ju sjellim disa fotografi nga lugina e Valbonës në Tropojë, një perlë e vërtetë e natyrës.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤