Varëse “jashtë-tokësore”

35kj53lkj35l3k5j35

Tregoje dashurinë tënde për sistemin diellor me këtë varëse “jashtë-tokësore” nga ThinkGeek. Është 21 inch e gjatë dhe mban trupat qiellorë si: Toka, Hëna, planet e tjerë, Dielli, asteroid të ndryshëm dhe vetë Pluton. Të gjithë janë të paraqitur me gurë gjysëm të çmuar.. për shembull Dielli është jade I lyer, Mërkuri është gur turkez I bardhë dhe asteroidët janë gurë dëbore.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤