Verë e nxehtë

2

Diell, rërë, det dhe bikini… Një verë e nxehtë e tri bukurosheve  shqiptare Arnita Beqiraj, Dorela Hysa dhe Afroviti Goge , në fokusin e fotografit Armand Sallabanda. Ne po jua ripropozojmë  në këto temperatura të larta  si një koktej të  freskët e plot   ngjyra…

 

Arnita Beqiraj

9

 

3

7

 

Dorela Hysa 

4

6

Afroviti Goge

10

5

8

12

11

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤