Veshja e Princesha Marisë në Pagëzim ishte mahnitëse!

She-Also-Wore-Drop-Earrings

Ju duhet të visheni për të bërë përshtypje – dhe përshtypje bëri Princesha Mary nga Danimarka, kur ajo ishte në Pagëzimin e Princit Oskar të Suedisë në një fustan të freskët ngjyrë nude dhe të zezë kombinuar me kapelë.

Princess-Mary-Gave-Off-Old-Hollywood-Vibes-Pairing-Her-Printed-Dress-Wide-Brim-Hat-Gloves

Ky ishte një look që ishte joshës, modest, dhe e përsosur për verë.

Carried-Checkered-Box-Clutch-Which-Went-Well-Her-Beige-Black-DressPrincess-Mary-Dress-Prince-Oscar-Sweden-ChristeningPrincess-Mary-Outfit-Very-Glamorous-Momentarily-Distracted-Us-From-Cute-Prince-Oscar

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤