Vetëm 17 vjeçe, Aleksia Peleshi bën libër

View Gallery
8 Photos
Vetëm 17 vjeçe, Aleksia Peleshi bën libër
Aleksia 1

Vetëm 17 vjeçe, Aleksia Peleshi bën libër
Aleksia 2

Vetëm 17 vjeçe, Aleksia Peleshi bën libër
Aleksia 3

Vetëm 17 vjeçe, Aleksia Peleshi bën libër
Aleksia 4

Vetëm 17 vjeçe, Aleksia Peleshi bën libër
Aleksia Peleshi

Vetëm 17 vjeçe, Aleksia Peleshi bën libër
Aleksia 5

Vetëm 17 vjeçe, Aleksia Peleshi bën libër
Aleksia-Peleshi-2

Vetëm 17 vjeçe, Aleksia Peleshi bën libër
Aleksia 6

Vajza e ish-zëvendëskryeministrit Niko Peleshi ka treguar se shumë shpejt do të vijë me një libër të saj.

Edhe pse 17 vjeçe Aleksia Peleshi e ka gati librin e saj të parë dhe do ta publikojë shumë shpejt.

Lajmin e ka dhënë vetë Aleksia në Instagramin e saj, gjatë bisedës me miqtë dhe ndjekësit në rrjetin social Instagram.

Ajo nuk e ka botuar ende librin, por ka zbuluar një pjesë të kopertinës dhe titullit për miqtë e saj kuriozë.

Libri në fjalë është në anglisht dhe përmban poezi dhe histori të shkurtra.

Aleksia zbuloi se titulli i librit do të jetë “Epiphany”, dhe mbart kuptimin e kapjes së realitetit përmes një këndvështrimi të artit letrar.

Në nëntor Aleksia mbushi 17 vjeç dhe e festoi ditëlindjen me miqtë e saj më të afërt. Bukuroshja brune është mjaft aktive në Instagram, ku publikon vazhdimisht foto nga momente të veçanta nga jeta e saj.

Ajo tha se “shumë shpejt” ajo do të ndajë me miqtë edhe botimin e librit “Epiphany”. Aleksia ka shprehur dëshirën për të studiuar për Global Business dhe madje të ndjekë edhe Doktoraturën.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤