Vizita e Meghan dhe Harry në Australi i ‘çmend’ të gjithë…

View Gallery
10 Photos
Vizita e Meghan dhe Harry në Australi i ‘çmend’ të gjithë…
Meghan 1

Vizita e Meghan dhe Harry në Australi i ‘çmend’ të gjithë…
Meghan 2

Vizita e Meghan dhe Harry në Australi i ‘çmend’ të gjithë…
Meghan 3

Vizita e Meghan dhe Harry në Australi i ‘çmend’ të gjithë…
Meghan 4

Vizita e Meghan dhe Harry në Australi i ‘çmend’ të gjithë…
Meghan 5

Vizita e Meghan dhe Harry në Australi i ‘çmend’ të gjithë…
Meghan 6

Vizita e Meghan dhe Harry në Australi i ‘çmend’ të gjithë…
Meghan 7

Vizita e Meghan dhe Harry në Australi i ‘çmend’ të gjithë…
Meghan 8

Vizita e Meghan dhe Harry në Australi i ‘çmend’ të gjithë…
Meghan 9

Vizita e Meghan dhe Harry në Australi i ‘çmend’ të gjithë…
Meghan 10

Udhëtimi mbretëror i dukës dhe dukeshës së Sussex-it në Australi, është në qendër të vëmendjes së mediava botërore dhe fotot e çiftit të dashuruar po bëjnë ndërkohë xhiron e botës.

Menjëherë pas lajmit të Pallatit Mbretëror se, Harry dhe Meghan Markle do të bëhen prindër për herë të parë, vëmendja drejt tyre është bërë më e madhe.

Ditën e djeshme dukesha e Sussex-it, kishte veshur një fustan blu të gjatë që i nxirrte në pah barkun e rrumbullakosur.

Ndërsa ditën e sotme Meghan ishte veshur një fustan me nuancat e lejlasë dhe rozës i cili i shkonte shumë. Në këmbë kishte veshur një palë sandale me takë ortopedike, ndërsa flokët i kishte të mbledhura.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤