Vjen princi i ri i Anglise, Kate Midletton jep lajmin…

Kate dhe William jane bere serish prinder, njofton ne twitter familja mbreterore.

Princi i vogel gezon shendet te mire dhe peshon 3.8 kilograme.

Emri nuk behet akoma i ditur.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤