Vjeshta në Korçë, pamje mbresëlënëse nga qyteti i serenatave

View Gallery
8 Photos
Vjeshta në Korçë, pamje mbresëlënëse nga qyteti i serenatave
Korçë 1

Vjeshta në Korçë, pamje mbresëlënëse nga qyteti i serenatave
Korçë 2

Vjeshta në Korçë, pamje mbresëlënëse nga qyteti i serenatave
Korçë 3

Vjeshta në Korçë, pamje mbresëlënëse nga qyteti i serenatave
Korçë 4

Vjeshta në Korçë, pamje mbresëlënëse nga qyteti i serenatave
Korçë 5

Vjeshta në Korçë, pamje mbresëlënëse nga qyteti i serenatave
Korçë 6

Vjeshta në Korçë, pamje mbresëlënëse nga qyteti i serenatave
Korçë 7

Vjeshta në Korçë, pamje mbresëlënëse nga qyteti i serenatave
Korçë 8

Parku i Korçës është shndërruar në një park model me standarde europiane. Me rehabilitimin e këtij parku, Bashkia e Korçës e ka shndërruar këtë pjesë të gjelbër të qytetit, në një hapësirë në funksion të qytetarëve.

 

Në këtë fotogaleri, parku i Korçës vjen nën pushtetin e vjeshtës, në një mbrëmje nëntori.

Parku “Rinia”në Korçë, me një shtrirje prej 100 mijë metrash katror, është i veçantë sa i përket shumëllojshmërisë së drurëve dhe bimësisë.

Është krijuar 60 vjet më parë për të qenë mushkëria e Korçës në veriperëndim të qytetit dhe frekuentohet nga dhjetëra qytetarë të moshave të ndryshme.

Në fundjavë ai është edhe më i populluar nga shëtitjet e familjarëve, turistëve dhe aktivitetet sportive të të rinjve.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤