Vogue: Dua Lipa në mesin e 25 femrave më me ndikim në botë

View Gallery
10 Photos
Vogue: Dua Lipa në mesin e 25 femrave më me ndikim në botë
Dua Lipa

Vogue: Dua Lipa në mesin e 25 femrave më me ndikim në botë
Dua Lipa 1

Vogue: Dua Lipa në mesin e 25 femrave më me ndikim në botë
Dua 2

Vogue: Dua Lipa në mesin e 25 femrave më me ndikim në botë
Dua Lipa

Vogue: Dua Lipa në mesin e 25 femrave më me ndikim në botë
Dua Lipa 2

Vogue: Dua Lipa në mesin e 25 femrave më me ndikim në botë
Dua Lipa 3

Vogue: Dua Lipa në mesin e 25 femrave më me ndikim në botë
DuaLipa

Vogue: Dua Lipa në mesin e 25 femrave më me ndikim në botë
dua-lipa

Vogue: Dua Lipa në mesin e 25 femrave më me ndikim në botë
dua-lipa

Vogue: Dua Lipa në mesin e 25 femrave më me ndikim në botë
Dua-Lipa

Revista Vouge e ka renditur Dua Lipën në mesin e 25 femrave më me ndikim në botë.

Dua Lipa është cilësuar si femra më e transmetuar në Britani në vitin e kaluar.

“12 muajt e kaluar kanë bërë që Dua Lipa të kalojë nga një këngëtarë më pak e njohur, në një yll që i mbush stadiumet.

Lipa bëri historinë e britanikëve në shkurt, kur ajo u bë artistja e parë që mori pesë nominime për një natë.

Ajo gjithashtu cilësohet si përcaktuese e kulturës.

Kënga e saj “New Rules” është cilësuar si himn i fuqizimit të gruas, dhe ka pasur më shumë se një miliard shikime në YouTube”, shkruan Vogue.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤