Yjet në tapetin e kuq të Grammy 2019

View Gallery
11 Photos
Yjet në tapetin e kuq të Grammy 2019
Grammy 1

Yjet në tapetin e kuq të Grammy 2019
Grammy 2

Yjet në tapetin e kuq të Grammy 2019
Grammy 3

Yjet në tapetin e kuq të Grammy 2019
Grammy 4

Yjet në tapetin e kuq të Grammy 2019
Grammy 5

Yjet në tapetin e kuq të Grammy 2019
Grammy 6

Yjet në tapetin e kuq të Grammy 2019
Grammy 7

Yjet në tapetin e kuq të Grammy 2019
Grammy 8

Yjet në tapetin e kuq të Grammy 2019
Grammy 9

Yjet në tapetin e kuq të Grammy 2019
Grammy 10

Yjet në tapetin e kuq të Grammy 2019
Grammy 11

Mbrëmjen e së dielës u mbajt në Los Angeles ceremonia e 61-të e çmimeve Grammy.

Eventi që vlerëson arritjet në industrinë muzikore nuk ndiqet nga miliona shikues vetëm për këngët dhe vlerësimet që u bëhen artistëve, por edhe për paraqitjen e këtyre të fundit në tapetin e kuq.

Sikurse çdo vit, edhe në ceremoninë e djeshme u pikasën një sërë veshjesh interesante, por deri diku edhe të çuditshme.

Po ndajmë me ju disa prej tyre.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤