Zajmina Vasjari merr kritika të ashpra për emrin e vajzës

Zaimina Vasjari po pret të bëhet nënë.

4-1

Picture 1 of 4

Ajo në jetë do ta sjellë një vajzë, për të cilën ka vendosur edhe emrin si do ta ketë.

Zaimina ka hedhur një fotografi në Instagram ku tregoi se vajza e saj do quhet Khloe.

E duke qenë se është emër anglez e që lezohet “Klloi”, këngëtarja mori kritika për faktin se si do lexohet ky emër dhe se nuk gjet emër shqiptar për t’i vënë foshnjës.

Madje, disa e ironizuan se përse nuk po e quan Kim (pasi motra e Kim quhet Khloe).

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤